Danışma Hattı +90 (324) 774 27 73
Güncel Haberler

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

  • 24.07.2018

 Meclis Başkanımız Nebiattin Ata ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Gürsel Aydın Basından sansürün kaldırılışının 110. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladılar.
Tarafsız yayıncılık anlayışıyla haberlerin halka doğru ulaştırılmasında basının önemli görevinin olduğunu vurgulayan Başkanlar, "Toplumun doğru habere erişimi noktasında önemli toplumsal görev icra eden, günümüz dünyasında büyük bir güç olan basın, demokrasinin gelişmesini sağlayan en önemli kurumlardandır. Basın ülke menfaatleri ve kamu düzeni gibi değerleri korumak suretiyle sorumlu yayıncılık anlayışını üstlenen basınımız, demokratik kültürümüzün en etkili göstergesidir." değerlendirmesinde bulundular.
Basın ahlak ilkelerini esas alarak, milli birlik ve beraberliğimizden yana, toplumsal değerlerimize saygılı, demokrasimizin yükseltilmesi amacı doğrultusunda büyük bir özveriyle, gece gündüz demeden sorumlulukla yayın yapan yerel ve ulusal basın mensuplarımıza milletimiz adına yürekten teşekkür ediyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramları'nı kutluyoruz." Dediler.

  • 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Sohbete Başla
Sizin için buradayım
Hoş geldiniz ??

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?