Danışma Hattı +90 (324) 774 27 73
Tarihçe

Tarihçemiz

Mut Ticaret ve Sanayi Odası 1984 yılında kurulmuştur. 1985 yılına kadar Mut Tüccar ve Sanayicisinin iş ve işlemleri Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmüştür. İlk Tüccar kaydı 07.09.1959 yılında yapılmıştır. 1985 yılında Silifke Ticaret ve Sanayi Odasından Mut dosyalarının devir alınması ile Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi No 9’da hizmete başladı. Mut Kaymakamı Erdal ATA tarafından 23 Nisan 1985 yılında açılış kurdelesi kesilmiştir.
O tarihten bu yana İlçenin Tarım, Sanayi ve Hizmet yönünden gelişmesi için çalışmalar yapmaktadır. Tarımın gelişmesi için İlçe Tarım Müdürlüğü, İhracatın gelişmesi için İGEME ve AKİB ile, Sanayinin gelişmesi için Çukurova Kalınma Ajansı ve KOSGEB ile ortak çalışmalar yapılmıştır ve yapılmaya da devam edilmektedir. İşkur Hizmet Noktası Odamız bünyesinde açılmış olup, Pazartesi ve Cuma günleri İlçemiz halkına hizmet vermektedir.

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Sohbete Başla
Sizin için buradayım
Hoş geldiniz ??

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?