Danışma Hattı +90 (324) 774 27 73
Güncel Haberler

Mevlid Kandili

  • 19.11.2018

 Meclis Başkanımız Nebiattin ATA ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Gürsel Gürsel Aydın, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrifi nedeniyle kutlanan Mevlid Kandilini tebrik ettiler.

Başkanlar, Mevlit Kandili nedeniyle yayınladıkları mesajda şu görüşlere yer verdiler; “Yüce Allah’ın alemlere rahmet olarak gönderdiği, iki cihan güneşi, ahlak ve iman kalesi Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz. Efendimizin izinde kutlu nasihatleriyle huzur buluyoruz. Nuruyla insanlığı aydınlatan, örnek hayatıyla güzellikleri öğreten Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bu gecenin feyzinin kalpleri kararanların tövbe etmesine vesile olmasını diliyoruz. Bu anlamlı güne erişmenin huzuru ve mutluluğu ile Mevlid Kandilinizi tebrik ediyor, Cenabı Allah’tan sağlık, afiyet ve başarı diliyoruz.” dediler.
  • Mevlid Kandili

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Sohbete Başla
Sizin için buradayım
Hoş geldiniz ??

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?