Danışma Hattı +90 (324) 774 27 73
Güncel Haberler

İstihdam Seferberliği

  • 21.03.2019
  • fatma
           İstihdam Seferberliği kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Akyüz'ün katılımı ile Mut SGK Müdürü Sayın Osman Dere, Silifke İşkur Müdürü Sayın Mustafa Devecioğlu ve Mersin Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi ve TOBB Akademik Danışmanı Sayın Ebru Arıcıoğlu'nun sunumları ile İstihdam Seferberliği kapsamındaki Teşvikler anlatılmıştır.
           Toplantıya Meclis Başkanımız Sayın Nebiattin ATA, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Gürsel AYDIN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Birol DEVECİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet ÇETİN, Yönetim Kurulu Sayman Üye Sayın Mustafa DÜZENLİ, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ceylan ÖZ, Yüksek Okul Müdürümüz Sayın Kasım PINAR, Meclis Üyelerimiz, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Banka Şube Müdürlerimiz ve Üyelerimiz iştirak etmişlerdir. Katılımlarından ve katkılarından dolayı herkese teşekkür ederiz.
  • İstihdam Seferberliği

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Sohbete Başla
Sizin için buradayım
Hoş geldiniz ??

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?