Danışma Hattı +90 (324) 774 27 73
Başkan Mesaj

Başkan Mesajı;
Mut Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 5174 sayılı Kanun ve bu Kanuna istinaden çıkartılan yönetmelikle üyelerimize hizmet vermekteyiz.
İlçemizin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden gelişmesi için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Odamızın üyelerine ek olarak sunduğu hizmetler;
- Mersin KOSGEB Merkez Müdürlüğü Temsilciliği
- İş-Kur Mersin-Mut Temsilciliği odamız bünyesinde faaliyetlerini yürütmektedir.
Odamız tarafından üyelerimize kaliteli ve 5 yıldızlı hizmet için Akredite Oda olma başarısını gösterdik. Akreditasyon uygulama ve süreçlerimiz devam etmektedir.
Ayrıca ilçemizin tanıtımı için “Sağlık Zeytinden Zeytin Mut’tan sözü Marka tescili alınmış olup, “Mut Zeytinyağı” Coğrafi Marka Tescil başvurumuz onaylanmıştır.
Bu vesile ile Mut Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Meslek Komiteleri Üyeleri ile beraber üyelerimiz için hem mesleki alanda hem de daha iyi bir geleceğe sahip olmaları adına fikir ve düşünce üretimi içerisinde çalışmalarını bütün hızıyla sürdürmektedir. "MUT TSO İnternet Sitesi" de ilçemiz ve bölgemiz için gerekli ve önemli bir adımdır, sizlerin takdirine arz ediyor, Üyelerimize ve Mut halkına sağlıklı, mutlu ve bol kazanç temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
ŞAHİN SEZER
Yönetim Kurulu Başkanı

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Sohbete Başla
Sizin için buradayım
Hoş geldiniz ??

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?